August 07, 2011

hai,

sumpah lama gila tak tekan New Post color biru tu :D
so what have i been doing for the past months? ALOT. 

dah dapat masuk UiTM Puncak Alam,course foundation in science,dah let go of beban yang 3 bulan tu,dah nak habis satu sem dah,dah 7 hari puasa,dah macamacam jadi .

kalau aku nak condense semua tu dalam satu post ni,memang agak impossible lah kan. rumusan BM aku pun tak pernahnya dapat fullmark-.- ok tu cerita dulu. zaman zaman sekolah.gua sekarang dah masuk U der. lu dah?

*haha ludah*

ok,kenapa aku start balik posting is because housemate aku sorang ni,Ali Husaini nama yang diberi,pun ada blog jugak. so bila ternampak dia post,terasa rindu lah pulok kat die hard commenters aku yang dulu dulu tu(izzatul one of them)
ceh,cerita macam berjuta plak orang yang comment blog aku ni. 

current activity,i'm at Dome Kolej Rafflesia tengah study. dari pagi tadi lagi turun sampai lah sekarang. plannya nak duduk study sini sampai pukul 6,and then si Fatot Fareena nak datang pick up kitorg berbuka puasa kat luar. kesian kan budak foudi takleh drive dalam campus? HAHA but thank god aku ada parents yang teramat cool. diorg suruh park kereta peugeot kat rumah cousin which is like...not so far from here. so bila bila nak pakai,tumpang motor member,ambik kereta,and vrroomm keluar pi memana. heheh

oh bytheway,umiabahkakak semua ada kat Mecca secarang. heheh diorg buat umrah. diorg pegi sana for 2 weeks. 1 minggu sebelum puasa,and 1 minggu time puasa. so dapat la rasa macamana orang arab menghadapi romadhon.
aku ketinggalan di malaysia sebab foundation setahun je. so tak mampu nak skip those classes. satu hari boleh habis 3-4 chapters. physics gila. 

there's a lot more to tell but not now. banyak sangat? hm.
so itu jelah. hope someone reads this =/ haha but heck,its for my own anyway.



-Oz-

1 comment:

  1. auwww~ nama aku ada! terharu okay? syg ozzy! hahahaha

    ReplyDelete